ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

«Ανδρέα μου, επέστρεψες εδώ που ανήκεις»!

Ο Δημάτος έδωσε τα χέρια με τον Μελισσανίδη - Υπεύθυνος επικοινωνίας (και «φωνή») της ΑΕΚ

Όταν ο Ανδρέας Δημάτος παραιτήθηκε από τη διεύθυνση της Goal News, ψιθυρίστηκε στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι επόμενο επαγγελματικό του βήμα θα είναι η συνεργασία του με την ΑΕΚ, στο γραφείο Τύπου ή σε κάτι σχετικό. Ο ψίθυρος δεν επιβεβαιωνόταν από καμία πλευρά και έμεινε στο επίπεδο της «λογικής πιθανότητας». Ο ίδιος έλεγε ότι απολαμβάνει την αποφόρτιση από την πολύωρη καθημερινή δουλειά χρόνων και ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει στο Sport24 Radio – σε συνέχεια εκείνης του Sentra Goal FM.
Αλλά τελικά, αυτό που ψιθυριζόταν γίνεται από τη 1η Μαΐου πραγματικότητα όπως αποκαλύπτει σήμερα η πάντα καλά ενημερωμένη Live Sport. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δημάτος έδωσε τα χέρια πριν από 10 μέρες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναλαμβάνει τη..
διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ. «Θα είναι η επίσημη ''φωνή'' της ΑΕΚ προς τα έξω» και «όταν δεν θα μιλά και δεν θα τοποθετείται σε κάποιο θέμα ο Μελισσανίδης, οι θέσεις και οι απόψεις της ΠΑΕ θα εκφράζονται δημοσίως από τον Ανδρέα Δημάτο», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Η Αγγελική Αρκάδη, που ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ, θα παραμείνει ως αναπληρωματική γενική διευθύντρια και θα έχει υπό την επίβλεψή της άλλους σημαντικούς τομείς όπως είναι η αδειοδότηση και οι διεθνείς σχέσεις (UEFA κλπ).
Ο Ανδρέας Δημάτος έρχεται να προστεθεί στο δυνατό και ιδιαίτερα ποιοτικό δημοσιογραφικό δυναμικό που επί των ημερών Μελισσανίδη συνεργάζεται με τη ΑΕΚ. Προηγήθηκαν χρονικά ο Γιάννης Μπίλιος (από τους πλέον ενημερωμένους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, επί χρόνια συντάκτης της Αθλητικής Ηχούς και της Goal News) και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξης Δέδες, δημοσιογράφος με μεγάλη πείρα σε διεθνή θέματα λόγω της συνεργασίας του, ως κορυφαίο στέλεχος, αρχικά με τον ΕΠΟ και ακολούθως σε υψηλό επίπεδο με την UEFA.
Η δημοσιοποίηση της πληροφορίας προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια στην προσωπική σελίδα του δημοσιογράφου στο facebook. Ένα από αυτά αναφέρει: «Ανδρέα μου εδώ που ανήκεις επέστρεψες. Πραγματικά θεωρώ πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε την καλύτερη μεταγραφή». Το «επέστρεψες» είναι σχετικό με το γεγονός ότι ο Δημάτος υπήρξε υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ τη διετία 2000-2001, αλλά παραιτήθηκε με την καταστροφική έλευση Ψωμιάδη.
- πηγή: harddog