ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Respira!


Η συμμετοχή σου στην απεργία είναι η κραυγή σου

Τα «γουρούνια» της Μεσογείου απεργούν στις 14 Νοεμβρίου. Μετά την Ελλάδα, την Ισπανία, Πορτογαλία που ήδη έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και την Ελλάδα τα ιταλικά συνδικάτα συμμετέχουν στην πανευρωπαική κινητοποίηση.
Στην Ισπανία, η αναρχική συνομοσπονδία Confederación General del Trabajo (CGT) μετέφερε την απεργία που προετοίμαζε για τις 31 Οκτώβρη, στις 14 Νοέμβρη, για να συμπέσει με την γενική απεργία που οργανώνουν οι μεγάλες συνομοσπονδίες Unión General de Trabajadores (UGT) και Confederación Sindical de Comisiones Obreras (CCOO). Το βίντεο με το οποίο η CGT καλεί στην απεργία (με τίτλο Respira - Ανάπνευσε) κάνει το γύρο του κόσμο.



Την ίδια ώρα η ισπανική κυβέρνηση είναι πιο τρομαγμένη απο ποτέ μπροστά στην απεργία ενώ πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και ο Μπαρδέμ, έχουν προχωρήσει..
σε μηνύματα μέσω του youtube καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις στις 14 Νοεμβρίου. “Η συμμετοχή σου στην απεργία είναι η κραυγή σου” λένε χαρακτηριστικά τα μηνύματα και το σποτάκι της CGT.

- http://agitatoras.blogspot.gr/