ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η τρόικα διατάσσει κι ο έντρομος Σαμαράς εκβιάζει τους ομήρους συνεταίρους του...


Μετά από την τροϊκανή αδιαλλαξία έντρομος ο Αντώνης Σαμαράς σπεύδει να εκβιάσει τους ομήρους ατακτούντες συνεταίρους του, αποστέλλοντας αιφνιδιαστικά ένα προσβλητικό τελεσίγραφο με το οποίο τους υπογραμμίζει ότι η δήθεν διαπραγμάτευση έληξε και ότι πρέπει να πούν "ναί σε όλα" ή να ρίξουν την κυβέρνηση.
Η υπόθεση της συγκυβέρνησης λίγο πριν να πέσει η γκιλοτίνα των 14 δις και της εργασιακής κατεδάφισης δίνει την εικόνα φρενοκομείου με όλους τους συνεταίρους σε κατάσταση νευρικής κρίσης και υστερίας.
Η φαρσοκωμωδία γίνεται πιο έντονη από τη στιγμή που και οι τρείς συνεταίροι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ένα προϋπολογισμό λαιμητόμο με μείωση μισθών-συντάξεων- επιδομάτων περίπου 10 δις και με ένα πρόσθετο φορολογικό-τσουνάμι περίπου 3 δις.
Όλα δείχνουν ότι η συγκυβέρνηση των τριών συνενόχων συνεταίρων περνάει μέρες Πομπηίας με το τέλος της να είναι θέμα, πλέον, ελαχίστου χρόνου!..
 iskra.gr