ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Tράγκας απειλεί ότι θα δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα του Ψυχάρη


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Τράγκας μετά την κριτική που δέχτηκε από «Τα Νέα» και «Το Βήμα» για το γεγονός ότι το όνομά του βρίσκεται στη «λίστα Λαγκάρντ». Μέσω ευχαριστήριας επιστολής στον Κώστα Χαρδαβέλα που του «στάθηκε», ο Τράγκας επιτίθεται εναντίον των δημοσιογράφων του ΔΟΛ που θεωρεί ότι τον «έθαψαν (Δ. Μητρόπουλο, Δ. Δανίκα, Πόπη Διαμαντάκου και Καρολίνα Παπακώστα). Ο Τράγκας βάλει ευθέως κατά των αρθρογράφων με στόχο όμως τον ίδιο τον Σταύρο Ψυχάρη και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Με κολακεύει το γεγονός ότι οι καλύτερες έμμισθες πένες του Ψυχάρη γράφουν και σκιτσάρουν για μένα. Με αποκαλούν performer και αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ιδέα για..την ιστορία μας στο πεζοδρόμιο του ρεπορτάζ. Είναι η νέα γενιά δημοσιογράφων του «γραφείου». Καλές πένες, πλην όμως μόνο έμμισθες πένες.
Έχει βέβαια μεγάλη πλάκα ότι ο αγαπητός κ. Δανίκας, μετά την οξύτατη αρνητική κριτική του για την ταινία του διακεκριμένου σκηνοθέτη, κ. Σμαραγδή (για τον πάμπλουτο πατριώτη Βαρβάκη), εστράφη εναντίον μου και έγραψε άρθρο με τίτλο «ΤΡΑΓΚΙΚΙΣΤΑΝ» αναφερόμενος στο... βρωμερό ρομπέν των FM που είναι στη λίστα... Τραγκάρντ, ανάμεσα σε 2058 άλλα ονόματα και έχει κλείσει το λογαριασμό του από το 2001 - 2002. Βέβαια ο κ. Δανίκας δεν δούλευε στα ΝΕΑ την εποχή του Ιουλιανών όταν έκαιγαν τις «ντάνες» των ΝΕΩΝ που υποστήριξαν τις κυβερνήσεις των αποστατών και άνοιξαν το δρόμο για την δικτατορία.
Μια δικτατορία, που είδε με πολύ φιλικό μάτι ο σημερινός εκδότης της εφημερίδας, Σταύρος Ψυχάρης, που είχε κουμπάρο και στενό φίλο τον αρχι – χουντικό, Βύρωνα Σταματόπουλο. Τώρα, έχουν αναλάβει όλοι οι συνάδελφοι στα ΝΕΑ, με καθοδήγηση προφανώς άνωθεν να ροκανίσουν την αξιοπιστία του Τράγκα, τη φωνή του και όσα υποστηρίζει σωστά ή λάθος. Γιατί τα ΝΕΑ στηρίζουν με όλη τη μεγάλη δύναμή τους, το μνημόνιο και τις δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα.»
Ο Τράγκας δεν παραλείπει στην επιστολή του να ρίξει και προειδοποιητικές βολές κατά του ίδιου του Ψυχάρη λέγοντας: «Οταν παραβιάζεις τα προσωπικά δεδομένα του Γιώργου ή στοχοποιείς τον Γιώργο και τα μέλη της οικογενείας του, τότε είναι εύλογο ότι κάποια στιγμή θα «σπάσουν» τα προσωπικά δεδομένα του Σταύρου και άλλων!»