ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φινέτσα και Savoir Vivre στα Παραπολιτικά του Κουρτάκη


Γράφει ο zooρλός

** Κι ο Χρήστος Ζαμπούνης στα Παραπολιτικά! Aν μη τι άλλο η νέα εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη θα αποκτήσει φινέτσα κι ένα αριστοκρατικό, σχεδόν γαλαζοαίματο στιλ. Είναι σίγουρο ότι ο Ζαμπούνης θα επιβάλει το σαβουάρ βιβρ στο προσωπικό της εφημερίδας καθώς οι δημοσιoγράφοι και γενικώς οι άνθρωποι των media δεν φημίζονται για τους καλούς τους τρόπους. Στη Φερενίκη ήδη συζητούν την έκδοση του «Savoir Vivre Για Δημοσιογράφους».

** Ξεπέρασαν τα 170.000 φύλλα οι πωλήσεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα που αύξησε κατά πολύ την κυκλοφορία της. Ψυχάρης και Μπόμπολας τρελάθηκαν (τα έβαλαν με τον Βαρδινογιάννη) και τώρα ψάχνονται για «χρηστικές» προσφορές. Το Θέμα σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο καθώς..
αυτή την Κυριακή πρόσθεσε στην προσφορά των αγορών από το Carrefour και κουπόνι για έκπτωση στις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια Shell. Η δεύτερη Καθημερινή αύξησε κι αυτή την κυκλοφορία της με τον (παραμελημένο) Γαστρονόμο και πούλησε κοντά στα 120.000 φύλλα.

** Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν μπορεί χωρίς τηλεόραση και μάλλον βρήκε διέξοδο στο πρόβλημα στέρησης που αντιμετωπίζει. O δημοσιογράφος συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων. Όπως μας πληροφορεί το enimerosi24 ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση του σχεδίου για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού και προς αυτή την κατεύθυνση αποζητά την συνδρομή του Χατζηνικολάου.

** Τελικά ποιος ασχολείται με την κριτική θεάτρου στο Βήμα: Η Στέλλα Λοίζου, η Λουίζα Αρκουμανέα ή η Μαριλένα Αστραπέλλου; Ποιά νομιμοποιείται να κριτικάρει τον «Οιδίποδα» του Τσέζαρις Γκραουζίνις και την ερμηνεία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη; Μα φυσικά η Στέλλα Λοίζου θα πει κάποιος! Αυτήν ξέρουν οι αναγνώστες του Βήματος αυτήν εμπιστεύονται, χρόνια τώρα... Αλήθεια για ποιο λόγο η Στέλλα Λοίζου μεταλλάχθηκε σε Λουίζα Αρκουμανέα;