ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωνία στο επιτελείο της Ιάσονος - Που θα βασιστεί η επιτυχία της εφημερίδας Παραπολιτικά


Αγωνία στο επιτελείο της Ιάσονος 2 στον Πειραιά. Κι αυτό διότι καλές οι προσφορές -και μάλιστα οι «κοινωνικές-χρηστικές»- των εφημερίδων αλλά το ζήτημα είναι να υπάρχει και περιεχόμενο, να έχεις και κάτι να διαβάσεις δηλαδή. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά στη νέα εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κάνει ντεμπούτο στα περίπτερα αυτό το Σάββατο.
Ο εκδότης – διευθυντής Γιάννης Κουρτάκης υπόσχεται μεν πλούσια ρεπορτάζ και πολλές αποκαλύψεις αλλά δίνει ιδιαίτερο βάρος και στις προσφορές, όπως φθηνό (σχεδόν τσάμπα) τηλέφωνο και ίντερνετ. Συγκεκριμένα η εφημερίδα παρέχει την δυνατότητα μηνιαίου παγίου συνολικά 19 ευρώ, για απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και χρήση internet. Επίσης, με τα..«Παραπολιτικά» θα δίνεται μια δωροεπιταγή ύψους 10 ευρώ, για αγορές από τα καταστήματα intersport. Το πακέτο των προσφορών συμπληρώνεται με την καλή ταινία του Μάικλ Μουρ, Capitalism.

Υ.Γ: Αν τα «Παραπολιτικά» είναι καλή εφημερίδα, έχει δηλαδή να πει κάτι στο αναγνωστικό κοινό, τότε θα πουλήσει και το πρώτο Σάββατο αλλά και τα επόμενα. Όπως έχει πει κι ένας μεγάλος (ο Κουρτάκης νομίζω) οι εφημερίδες έχουν αμφίδρομη σχέση με τους αναγνώστες. Σε αυτούς απευθύνονται και αυτοί είναι οι τελικοί αποδέκτες και κριτές. Οι προσφορές είναι πάντα ενισχυτικές της κυκλοφορίας ενός εντύπου.

Υ.Γ1: Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλές κυκλοφορίες!..