ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τι κρύβει το δεκαήμερο ταξίδι Αβραμόπουλου στην Αμερική - Θα δώσει και διαλέξεις στο Χάρβαρντ μαζί με τον ΓΑΠ


Πρόγευμα εργασίας, γεύμα πολιτικού διαλόγου, δείπνο διατλαντικού διαλόγου, διμερείς, πολυμερείς και περιφερειακές συναντήσεις, επαφές με την ομογένεια και Μητροπολίτες, ομιλίες!
Σικάγο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη!
Ποιός είναι ο χαλκέντερος υπουργός που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα και μάλιστα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού;
Μα φυσικά ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος που βάλθηκε να ανορθώσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό ενημερώνοντας σημαντικούς εταιρους για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει με επιτυχία την κρίση!
Κι όλα σε ένα ταξίδι μόλις 10 ημερών!
Ο 60χρονος πλέον Δ. Αβραμόπουλος σε μια επίδειξη αντοχής και ενεργητικότητας και έχοντας ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα πραγματοποιεί περιοδεία-μαμούθ  στις Ηνωμένες Πολιτείες με την..ευκαιρία της 67ης Συνόδου της Γ.Σ. των Ηνωμένων Εθνών. Το ταξίδι του θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Υ.Γ: Τα περί «πολυέξοδης αποστολής και σπατάλης που δεν συνάδουν στο πνεύμα των καιρών» αποδίδονται σε κακές γλώσσες εντός της κυβέρνησης Σαμαρά.

Υ.Γ1: Θεωρείται σίγουρο ότι ο Δ. Αβραμόπουλος θα επισκεφτεί στο Χαρβαρντ τον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να δώσουν μαζί διαλέξεις στους φοιτητές του φημισμένου πανεπιστήμιου. Κι αυτό διότι οι επαφές Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ έχουν ακριβώς το ίδιο αντικείμενο με τα μαθήματα του ΓΑΠ στο Χάρβαρντ.
Πάντα τέτοια!