ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργοσπασία διευθυντάδων στον ραδιοσταθμό Αlpha καταγγέλλει η ΕΤΕΡ


Ανακοινώσεις – Δελτία Τύπου της ΕΤΕΡ

 Όταν δεν μπορούν να κάμψουν το φρόνημα των εργαζομένων χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς
 Στις 8:05 σήμερα το πρωί δυνάμεις του αστυνομικού τμήματος Παιανίας μετά από έγκληση της διοίκησης του ραδιοσταθμού Αlpha συνέλαβαν τους συναδέλφους μας τεχνικούς ραδιοφωνίας του Αlpha που εκτελούσαν χρέη ο ένας νυχτερινής βάρδιας και ο άλλος βάρδιας ασφαλείας για την απεργία η οποία είχε επιδοθεί νομίμως. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρακωλυθεί η απεργία μας και να εγκαθιδρυθεί παράνομος απεργοσπαστικός μηχανισμός κατά παράβαση του 1264/82.
Τονίζουμε προς ενημέρωση του κοινού των συναδέλφων και κάθε ενδιαφερόμενου ότι όλα τα μέλη της Ε.Τ.Ε.Ρ ηχολήπτες του alpha συμμετέχουν στην απεργία και βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα Παιανίας συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους μας. Ο μόνος που εκτελώντας τις εργοδοτικές εντολές λειτουργεί απεργοσπαστικά είναι ο..
μόλις χθες χρησθείς τεχνικός προϊστάμενος του alpha. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημιουργία ιδιότυπης απεργοσπασίας διευθυντάδων και κλίματος τρομοκρατίας απέναντι στους εργαζομένους μας ατσαλώνει και μας δείχνει το δρόμο του αγώνα για την προάσπιση της ΣΣΕ μας και των θέσεων εργασίας μας.

Προβοκάτσια ενημέρωσης στον ραδιοσταθμό alpha με «Διευθυντάδες»
Πριν από λίγη ώρα ο τεχνικός προϊστάμενος του ραδιοσταθμού Αlpha 98,9 μαζί με τον Δήμο Βερύκιο μετέφεραν το στούντιο από το οποίο βγαίνει το πρόγραμμα του εν λόγω ραδιοσταθμού μακριά από το συνηθισμένο στούντιο του αέρα σε διαφορετικό χώρο και στην κονσόλα κάθεται ο …«τεχνικός διευθυντής» Σταύρος Γουδάκης, μόλις τώρα ήρθε και η αστυνομία. Εννοείται ότι από τις 5:30 το πρωί ομάδα περιφρούρησης της ΕΤΕΡ βρίσκεται έξω από το κτήριο του alpha στην Κάντζα. Ο ελληνικός λαός ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στον ραδιοσταθμό alpha και αξιολογεί καθημερινά σε ποιών τα χέρια βρίσκεται η ενημέρωση του… Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.