ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πενταήμερη απεργία στον ραδιοσταθμό Alpha

Kαι 24ωρη τη Δευτέρα σε όλα τα ΜΜΕ

Στην κήρυξη 5ήμερης απεργιακής κινητοποίησης προχώρησε η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) μετά την μη προσέλευση της εργοδοτικής πλευράς του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 στον δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ. Η εργοδοσία είχε προσκληθεί προκειμένου να απαντήσει στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων, στις εκδικητικές απολύσεις τεχνικών, στο κλίμα τρομοκρατίας εναντίον των εργαζομένων. Η ΕΤΕΡ καλεί την Διοίκηση του ραδιοσταθμού « ALPHA 98,9» να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ και των τρομοκρατικών πιέσεων στους εργαζόμενους.
Την ίδια ώρα η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας..
της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη 26/9/2012, καλεί όλους τους εργαζομένους στον Τύπο και στα ΜΜΕ να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά και ενωτικά στην 24ωρη απεργία, που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις κι οι Ομοσπονδίες του κλάδου, από τις 06.00 π.μ. της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 25 Σεπτεμβρίου 2012, προτάσσοντας την κάθετη και συνολική αντίδραση και διαμαρτυρία τους στη συνεχιζόμενη εκ μέρους της τρόικας, της κυβέρνησης και της εργοδοσίας σαρωτική επιχείρηση αποδόμησης κάθε εργασιακού και κοινωνικο-ασφαλιστικού δικαιώματος.