ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Και δεν πληρώνει και μειώνει κι άλλο τους μισθούς ο Κυριακίδης

Nέα 24ωρη απεργία από το πρωί της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ESPRESSO», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», στην εφημερίδα «ATHENS NEWS» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.
Η εργοδοσία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των εργαζομένων ενώ αθετεί και τις υποσχέσεις τμηματικής εξοφλήσεως εντός ορισμένου χρόνου, που η ίδια έδωσε. Ταυτόχρονα με ανακοίνωσή της ουσιαστικά προαναγγέλλει νέες μειώσεις και «διαρθρωτικές αλλαγές» στις αποδοχές των εργαζόμενων, επικαλούμενη..
την ΠΥΣ 6/28.2.2012 η οποία όμως έχει κριθεί αντισυνταγματική με Απόφαση Δικαστηρίου (24/6.9.2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής).