ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος επηρεάζει τον Ψυχάρη για τα περιοδικά του Βήματος;

- Γιατί απολύθηκε η επικεφαλής του Gourmet
- Το άδειασμα του Παύλου Παπαδόπουλου και οι «νερόβραστες» στήλες

Πυκνώνει το μυστήριο με την τύχη των ένθετων περιοδικών του Βήματος. Το MEN δεν θα κυκλοφορήσει για δεύτερο μήνα, ενώ στην αναμονή βρίσκονται τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στο Donna και το Deco για να μάθουν τις τελικές αποφάσεις του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος φέρεται να έχει αλλάξει πολλές φορές γνώμη το τελευταίο διάστημα για την τύχη των περιοδικών.
Τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι τα τρία έντυπα αν τελικά δεν κλείσουν, θα κυκλοφορούν σε διμηνιαία ή και τριμηνιαία βάση. Οσον αφορά το Gourmet αν και υπήρχαν και για αυτό ανάλογες σκέψεις μετά άλλα τρία περιοδικά τελικά αποφασίστηκε να γίνει μια ακόμη προσπάθεια με επαναλανσάρισμα στην αγορά. Μάλιστα ακούγεται ότι για το συγκεκριμένο περιοδικό ασχολήθηκε προσωπικά ο ίδιος ο Στ. Ψυχάρης ο οποίος στα τέλη Αυγούστου κάλεσε την επικεφαλής του περιοδικού Νανά Δαρειώτη και της ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους.
Το τεύχος Σεπτεμβρίου βγήκε στον αυτόματο και χωρίς ταυτότητα και αναμένονται τώρα οι ανακοινώσεις για το νέο team, αλλά και την φιλοσοφία που θα έχει. Οσον αφορά το BHMAgazino..
όπως μαθαίνουμε ο Παύλος Παπαδόπουλος παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει για να το ανανεώσει και να το ξαναφέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ενημερώθηκε ότι το ήδη περιορισμένο μπάτζετ για εξωτερικές συνεργασίες περικόπτεται ακόμη περισσότερο.
Να σημειώσουμε ότι μετά τις μηνύσεις που δέχτηκε το περιοδικό για την κριτική σε δημόσια πρόσωπα και ειδικά καλλιτέχνες τα σχετικά σχόλια και στήλες εξαφανίστηκαν ή «αδρανοποιήθηκαν». Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που ακούστηκε στη Μιχαλακοπούλου: «Η Αδέκαστη πρέπει να μετονομαστεί πλέον σε…Νερόβραστη».

enimerosi24