ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κασιδιάρης συναντά την Τζωρτζέλα στην μεσημεριανή ζώνη αγνότητας


"Κορίτσια, Κορίτσια ο Ηλίας μιλάει στην Τζωρτζέλα. Αχ την τυχερή!"

Τα λέγαμε παλιότερα. Θα έρθει η μέρα που ο χρυσαυγίτης θα γίνει lifestyle και περίπου δεν το πιστεύαμε. Πάρε τώρα να έχεις. Ο Κασιδιάρης εκεί που πριν μερικά χρόνια ήταν τα σελέμπριτι της συμφοράς: Στην μεσημεριανή ζώνη αγνότητας. Δεν μπορείς να γλιτώσεις ακόμα και αν δεν βλέπεις τηλεόραση, εκτός και αν προσποιηθείς ότι δεν βλέπεις τους τίτλους στο ίντερνετ. Και δεν θέλω να προσποιηθώ ότι δεν βλέπω σημερινούς τίτλους όπως το «Δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο για αυτό μένω με τους δικούς μου».
«Ο Κασιδιάρης είναι ένα παιδί της γενιάς μας με τους δικούς του προβληματισμούς», «Τζωρτζέλα μπράβο που τον έκανες να χαμογελάσει για πρώτη φορά» «Του έβγαλες ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο», μα το καλύτερο από όλα που άκουσα στο βίντεο ήταν το..
«τυχαία πέσαμε πάνω του δεν είχαμε κανονίσει την συνέντευξη».
Αχ ναι, δεν χρειαζόταν η διευκρίνιση. Έχουμε εξοικειωθεί. Τον είδαμε τον άνθρωπο με το μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής και το καταλάβαμε ότι ήταν σε ώρα εργασίας. Όπως οι παρουσιάστριες με τις σακούλες που πέφτετε πάνω τους στην λαϊκή. Έτσι και η Τζωρτζέλα, σταμάτησε την απογευματινή της βόλτα στον Άγιο Παντελεήμονα(σ.σ εκεί ήταν η συνέντευξη) όταν είδε τον Κασιδιάρη να μοιράζει τρόφιμα στην φτωχολογιά. Του ζήτησε ευγενικά μια συνέντευξη και εκείνος της είπε: «Δουλεύω μαντάμ». Εκείνη συνέχισε να επιμένει, γιατί έτσι κάνει ο καλός δημοσιογράφος που θέλει το θέμα, και επιτέλους η αποκλειστικότητα εξασφαλίστηκε.
Δεν είχε βέβαια την μεγάλη αποκλειστικότητα. Δεν αποκάλυψε κάτι για την προσωπική του ζωή. Όμως η Τζωρτζέλα ξέρει ότι οι μεγάλες αποκλειστικότητες χτίζονται τούβλο-τούβλο όπως οι τοίχοι. Δεν πειράζει. Μικρά προσεκτικά βήματα στο βούρκο για αρχή και θα δεις που θα βγάλεις και το λαβράκι!
Είχε και μια συγκινητική στιγμή η συνέντευξη. Ήταν όταν η δαιμόνια ρεπόρτερ ρώτησε για το αν ήταν έτοιμος ο ίδιος και το κόμμα του για τέτοια δημοσιότητα. Μπορώ να πω ότι εκείνη την στιγμή συγκινήθηκα όταν άκουσα την ρεπορτερ να ξεστομίζει κάτι τέτοιο. Δεν νοιαζόταν μόνο για την αποκλειστικότητα αλλά και για το αν ο άνθρωπος που είχε απέναντι της κατάφερε, να αντέξει την αφόρητη πίεση που προκαλεί η δημοσιότητα στο Ελλαδιστάν της φτωχογκλαμουριάς.
Όχι δέκα αλλά εκατόν δέκα σκοπεύει να ασχοληθεί αυτό το blog με την Χρυσή Αυγή. Ο λόγος είναι γιατί κάθε φορά βλέπει την τρύπα μέσα στα κεφάλια των ανθρώπων να μεγαλώνει. Τώρα έχει φτάσει στο μέγεθος κρατήρα. Αυτό λοιπόν είναι το μοναδικό «καλό» που έκανε η Χρυσή Αυγή. Αποκάλυψε τι κρύβουν μερικοί συνάνθρωποι μας μέσα στα κεφάλια τους. Το υποψιαζόμασταν αλλά καλύτερα να μην το μαθαίναμε ποτέ.

Υ. Γ Να προσέξουν τα μεσημεριανά μήπως τους κλέψει την αποκλειστικότητα κανένα lifestyle περιοδικό και τον δουν με τον αγκυλωτό σταυρό στο εξώφυλλο και τίτλο: «O Ηλίας λάμπει σαν ήλιος στο πλευρό της». Γρήγορα αντανακλαστικά λοιπόν.

Bαγγέλης Μακρής / LiFO