ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θύελλα στον Flash για τις απολύσεις




ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


Σε 48ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνει η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας μετά την απόλυση τριών ηχοληπτών από τον ραδιοσταθμό FLASH 96 (συμφερόντων Κυριακόπουλου). Μετά τις απολύσεις των τεχνικών υπήρξε θύελλα αντιδράσεων από τους εργαζόμενους ενώ έγινε γνωστή και η παραίτηση του διευθυντή του σταθμού Νίκου Παναγιωτόπουλου. Ο Παναγιωτόπουλος λέγεται ότι ήταν αντίθετος στις απολύσεις αλλά καθώς η διαφωνία δεν καταγράφηκε, υπέβαλε την παραίτησή του ενώ ταυτόχρονα έστειλε και καταγγελτική επιστολή στη διοίκηση του FLASH.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά την αναγγελία της απόλυσης των τριών τεχνικών και κατόπιν του ατελέσφορου της διαβούλευσης με την ιδιοκτησία του FLASH για την επαναπρόσληψη ή αναστολή των απολύσεων προχώρησε στην κήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής κινητοποίησης από τις..6 το πρωί της Τετάρτης (01/6/2001) μέχρι και τις 6 το πρωί της Παρασκευής (03/6/2011).