ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Ανεπιθύμητοι» οι καπνιστές στο Φάληρο!

πό το opinionpost.gr

Σε απόλυτο πρότυπο καπιταλιστικής οργάνωσης και διοίκησης εξελίσσεται ο όμιλος της «Καθημερινής». Οι Αλαφούζοι, έχοντας πάρει τα μηνύματα των καιρών, αλλά και ως κοσμοπολίτες, επιφυλάσσουν για τις εταιρείες τους που ασχολούνται με τα ΜΜΕ, το «καθάρισμα» του «μαγαζιού» από κάθε τι περιττό και «δεύτερο» σε επίπεδο προσώπων.
Οι απολύσεις που έγιναν, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, έχουν στόχο και εξυπηρετούν μια συγκεκριμένη αντίληψη που διέπει τις σύγχρονες εταιρείες της Δύσης. Το προσωπικό των εταιρειών θα αποτελείται από την αφρόκρεμα των εργαζομένων που διαθέτει η αγορά, θα είναι πανεπιστημιακού επιπέδου, παραγωγικοί, στοχοπροσηλωμένοι και, κυρίως, χωρίς πάθη!
Το τελευταίο μην το υποτιμάτε, αλλά, αντίθετα, κρατήστε το, διότι οι επόμενοι που θα πάρουν πόδι από το «μαγαζί», θα είναι οι θεριακλήδες, που συχνά αφήνουν τη δουλειά τους, για να κατέβουν στο δρόμο, προκειμένου να ανάψουν τσιγάρο!
Το εν λόγω πάθος είναι μισητό στην ιδιοκτησία του Φαλήρου και οι κάμερες που καταγράφουν τα πάντα, εντός και εκτός του κτιρίου, θα λειτουργήσουν ως σύμβουλος!
Πηγή: enimerosi24.gr