ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Aνυποχώρητοι οι τεχνικοί της τηλεόρασης


Aνακοίνωση – Δελτίο Τύπου της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής


Συνάδελφοι,
Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση (30/5), και έχοντας γίνει μάρτυρες της πιο πολυπληθούς συνέλευσης μας από ποτέ, σας ενημερώνουμε πως η εντολή σας για αγώνες μέχρι τέλους θα εκτελεστεί!
Το Σώμα καταψήφισε καθολικά την πρόταση της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε, δίνοντάς μας την εξουσιοδότηση για καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις από σήμερα και μέχρι την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
Θα δώσουμε στους εργοδότες μας να καταλάβουν πως δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε μείωση στον μισθό μας, μιας και ακόμη και η μηδενική αύξηση αποτελεί ουσιαστικά μείωση λόγω πληθωρισμού!
Δεν υποχωρούμε αν δεν αποδεχθούν ότι αποτελούμε το σημαντικότερο κομμάτι του προϊόντος που ονομάζουν τηλεόραση. Η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μαζική μιας και.. όλες οι προσπάθειες καταστρατήγησης της μέχρι τώρα ισχύουσας Συλλογικής Σύμβασης (μονομελή συνεργεία, αυθαίρετες μειώσεις και απολύσεις, καθυστερήσεις πληρωμών, απειλές εργαζομένων ότι αν απεργήσουν θα απολυθούν) έχουν καταφέρει εντυπωσιακή συσπείρωση και αποφασιστικότητα ανάμεσα στα μέλη μας!
Δεν επαιτούμε !
Απαιτούμε τα αυτονόητα.
Την αξιοπρέπειά μας, τους μισθούς μας, την Συλλογική μας Σύμβαση !

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ