ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πιο εύκολα θα αγκαλιαστούν ο Αδαμίδης με τον Μπέο...




Εγραφε πολύ εύστοχα ο «σοφός» Χρ. Ξανθάκης: «Πιο εύκολα θα αγκαλιαστούν ο Αδαμίδης με τον Μπέο παρά θα επιτευχθεί συμφωνία για συγκρότηση του εντεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου στην ΕΣΗΕΑ». Το αποδεικνύει -εκτός των άλλων- και η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Μεταρρυθμίσης των Ηλία Κανέλλη και Βασίλη Λυριτζή που κάνει λόγο για «άγονες» συζητήσεις μετά την μη εκλογή προεδρείου στην Ενωση κατά την δεύτερη συνεδρίαση του νέου ΔΣ. Η ΔΗ.ΜΕ. επιτίθεται στην Συσπείρωση καταλογίζοντάς της «εκβιαστική τοποθέτηση που ουσιαστικά θέλει να σύρει όλες τις παρατάξεις σε ένα προεδρείο χωρίς αρχές και δεσμεύσεις». Η Μεταρρύθμιση ρίχνει το γάντι στις υπόλοιπες παρατάξεις για τη νέα συνεδρίαση του ΔΣ της Δευτέρας επιμένοντας: «Εδω και τώρα όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις του προεδρείου να καταθέσουν υποψηφιότητες, τις όποιες θα κρίνουμε και.. θα αποφασίσουμε!» Ολόκληρη η ανακοίνωση της Μεταρρύθμισης έχει ως εξής:
"Αγονες" συζητήσεις και η θεση της ΔΗ.ΜΕ
Και η δεύτερη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ ήταν άκαρπη καθώς δεν εκλέχθηκε προεδρείο στην Ενωση. Οπως είναι γνωστό ο εκπρόσωπος της "Δημοσιογραφικής Μεταρρύθμισης" Ηλίας Κανέλης είχε αναλάβει πρωτοβουλία να διερευνήσει τη πιθανότητα συγκρότησης συμμαχικού προεδρείου στο πλαίσιο των προεκλογικών διακυρήξεων της παράταξης και με το γνώμονα ότι η ΕΣΗΕΑ δεν πρέπει να γίνει ΕΦΕΕ. Τελικά η προσπάθεια του Ηλία Κανέλη "ναυάγησε" και η συζήτηση άρχισε πάλι από την αρχή.
Η θέση της "Δημοσιογραφικής Μεταρρύθμισης" σε ότι αφορά τη συγκρότηση του προεδρείου είναι ξεκάθαρη και δεν χωράει καμία παρερμηνεία. Ζητάμε να καταθετούν οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του προεδρείου, αρχής γενομένης από αυτής του προεδρού προκειμένου να κρίνουμε τα πρόσωπα και να κάνουμε τις επιλογές μας, βάση των αρχών και των θέσεων μας. Η τοποθέτηση της "Συσπείρωσης" σύμφωνα με την οποία πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε ότι αποδεχόμαστε το αντιπροσωπευτικό - αναλογικό προεδρείο και μετά να ανακοινωθούν τα πρόσωπα είναι εκβιαστική και ουσιαστικά θέλει να σύρει όλες τις παρατάξεις σε ένα προεδρείο χωρίς αρχές και δεσμεύσεις.
Εμείς και στη νέα συνεδρίαση της Δευτέρας θα επιμείνουμε στη θέση μας. Εδω και τώρα όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις του προεδρείου να καταθέσουν υποψηφιότητες, τις όποιες θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε!

Δημοσιογραφική Μεταρρύθμιση