ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Οι αποτυχίες των «επώνυμων» (ή lifestyle) επιλογών


Δεν μπορώ να μην επισημάνω τις αποτυχίες των «επώνυμων» ή lifestyle επιλογών. Ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν εκλέχτηκε με τη Ν.Δ. στα Ιωάννινα (βγήκε έβδομος), όπου την έδρα πήρε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. 
Η Νόνη Δούνια στην Α’ Πειραιά επίσης δεν εκλέχτηκε (βγήκε τέταρτη) με τους Κ. Κατσαφάδο, Δ. Μιχαηλίδου και Ν. Βλαχάκο να παίρνουν από τη Ν.Δ. το εισιτήριο της Βουλής. 
Στον Νότιο Τομέα από τη Ν.Δ. δεν εκλέχτηκε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, αλλά και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
 Στην ίδια περιοχή δεν εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ράπερ Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, ούτε και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου με τη σεναριογράφο Αννα Χατζησοφιά στον Βόρειο Τομέα. 
Δεν τα κατάφερε ούτε ο DJ Rico (Βαγγέλης Σερίφης) με το ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα, όπως και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου στην Ανατολική Αττική. 
Στον αντίποδα, τα κατάφεραν η Ράνια Θρασκιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης και η Σεμίνα Διγενή με το ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.
X. Iωάννου / ΕφΣυν