ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Όργιο διαρροών από το Μαξίμου - «Γελοιότητες τα περί παραίτησης» λέει η Τσαπανίδου


Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι φήμες περί υποβολής παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια τα χαρακτήρισε μόνο με μία λέξη, ως «γελοιότητες».
Η Πόπη Τσαπανίδου μένει, κανονικά, στη θέση της παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, τα οποία προέρχονται από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου για πολύ συγκεκριμένους και ευνόητους λόγους, ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξελέγη βουλευτής από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, μπήκε στο «στόχαστρο» των γνωστών και άγνωστων «γαλάζιων» κύκλων από την Κυριακή των εκλογών. Οι επιθέσεις, ωστόσο, των τρολ της Νέας Δημοκρατίας εντάθηκαν χθες επειδή δεν συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Όπως αποκάλυψε χθες το iEidiseis.gr η Πόπη Τσαπανίδου είχε προσωπικό θέμα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και δεν μπορούσε να αλλάξει την ώρα για να συνοδεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.