ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει «ομάδα» για τα κανάλια


Ομάδα 15-20 στελεχών που θα βγαίνουν στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι εμφανίσεις μάλιστα, προκειμένου η εικόνα του κόμματος να μην είναι Βαβέλ, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
Στην ομάδα αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχουν η Έφη Αχτσιόγλου, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Νίκος Φαραντούρης κ.α.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της στήλης «Παιχνίδια Εξουσίας» του Β. Σκoυρή στο ieidiseis, η ομάδα αυτή θα είναι ουσιαστικά και η ηγετική ομάδα που υπό τον Αλέξη Τσίπρα θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.
Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεχθεί εισηγήσεις να κάνει παρεμβάσεις ακόμα και στις λίστες που θα καταθέσει για τις προσεχείς εκλογές - κάτι που δεν αποκλείει προς το παρόν τουλάχιστον κατηγορηματικά.