ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ψάχνουν μεσολαβητή μεταξύ κυβέρνησης και μονών του Αγίου Όρους για να περιοριστεί η... «Νίκη»


Συναγερμό έχει προκαλέσει στη ΝΔ η δυναμική που κατέγραψε το ακροδεξιό, ομοφοβικό, «θρησκευόμενο» κόμμα Νίκη, το οποίο δεν μπήκε στη βουλή για μόλις 0,1%. Παρότι αρχικά το Μέγαρο Μαξίμου θεωρούσε χρήσιμη την κάθοδό του, προκειμένου να μειωθεί το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και να μετατραπεί σε ανώδυνο υποδοχέα ακροδεξιάς ψήφου διαμαρτυρίας, η τελική του επίδοση φόβισε τους γαλάζιους επιτελείς.
Και αυτό, διότι αν η Νίκη εξασφαλίσει την είσοδό της στην επόμενη βουλή, τότε θα στερήσει τέσσερις έδρες από τη ΝΔ και ταυτοχρόνως, θα ανεβάσει τον πήχη της αυτοδυναμίας.
Πληροφορούμαστε ότι μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο αναζητήθηκε το κατάλληλο πρόσωπο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως μεσολαβητής μεταξύ της κυβέρνησης με μονές του Αγίου Όρους που όπως λέγεται, δίνουν με θέρμη τη μάχη για την περαιτέρω ενδυνάμωση των ποσοστών του κόμματος. Όχι με «προσευχές» και τάματα, αλλά με κανονική προεκλογική καμπάνια, η οποία σχεδιάζεται και διακινείται από συγκεκριμένα κελιά.
Ε.Τ. / ieidiseis