ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ να «μαζέψει» τον Αντώναρο...


Βρήκε την τελευταία στιγμή θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική. Μάλλον από καραμπόλα: Εάν ήταν ο Καραμανλής (ο πρώην, ο… κανονικός) ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ, το πιθανότερο είναι να μην τον είχε επιστρατεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με τόση προβολή -κάτι ήξεραν τα φιλοκυβερνητικά μέσα- και βγήκε έκτος και καταϊδρωμένος!
Οργανική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε και δεν πρόκειται, όπως το βλέπω. Άλλωστε περισσότερο ως όψιμος επαναστάτης του πληκτρολογίου διακρίθηκε, παρά ως οτιδήποτε άλλο.
Και τώρα έρχεται και κάνει κριτική σε κορυφαίους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ γιατί, λέει, δεν χειροκρότησαν τον Τσίπρα! Αυτό εντόπισε, αυτό του έμεινε, αυτό επέλεξε να πει για τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, το οποίο τον φιλοξένησε στα ψηφοδέλτιά του!
Δηλαδή όλα τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώναρος σε ρόλο παιδονόμου τού έλειπε!
Μήπως πρέπει κάποιος να του μιλήσει για τη σεμνότητα και την ταπεινότητα; Ας του θυμίσει έστω την ομιλία του Καραμανλή το 2004 στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο εκείνης της κυβέρνησης. Έτσι ίσως μπορέσει να αντιληφθεί κάποια πράγματα…
Γ. Μ. / ieidiseis