ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Εκτός Βουλής και ο Λοβέρδος - Ο Ανδρουλάκης πέτυχε τζακποτ


Έπεσε από την Ακρόπολη και όχι απλά βρήκε πορτοφόλι, αλλά μέσα αυτό είχε και ένα δελτίο που πέτυχε τζακ ποτ! Ο λόγος για τον Νίκο Ανδρουλάκη που μπορεί να νίκησε στις εσωκομματικές εκλογές του 2021, αλλά πραγματικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έγινε την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023!
Όχι μόνο γιατί με ένα ποσοστό που υπό άλλες προϋποθέσεις δεν θα το έλεγες και επιτυχία, επιδιώκει να κερδίσει τη δεύτερη θέση στις δεύτερες εκλογές, συνεχίζοντας και εντείνοντας τον ιδιότυπο προεκλογικό του "διμέτωπο", που κατ΄ ουσίαν είναι... ιδιότυπος μονομέτωπος κατά του ΣΥΡΙΖΑ!
Αλλά και γιατί ενισχύει την επιρροή του στην κοινοβουλευτική του ομάδα.
Πρώτον, η "δεξιά" πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ υπέστη πανωλεθρία! Πρώτα απ΄όλα έχασε τον ηγέτη της, τον Ανδρέα Λοβέρδο, έχασε όμως και τη Χαρά Κεφαλίδου (Δράμα) και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (Αιτωλοακαρνανία).
Ήττα υπέστη και η "παπανδρεϊκή ομάδα", καθώς ο Μιχάλης Καρχιμάκης έχασε από τη Νάντια Γιαννακοπούλου και η Κατερίνα Μπατζελή, με πολύ αξιόλογη προεκλογική περίοδο, όπως και η Έφη Χαλάτση.
Γέννησαν και τα κοκόρια του προέδρου Νίκου!
Β. Σκ. / ieidiseis