ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Και η Ράνια Θρασκιά στους 20 της επιτροπής που θα στείλει τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες...


Πρόσωπα έκπληξη περιλαμβάνονται μεταξύ των προσώπων που απαρτίζουν τη νέα 20μελή Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στον δρόμο προς την κάλπη της 25ης Ιουνίου, που σηκώσει το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος.  Η μεγαλύτερη βέβαια έκπληξη για πολλούς ήταν ότι στην εκλογική επιτροπή συμπεριλήφθηκε και η Ράνια Θρασκιά.
Στην επιτροπή συμμετέχουν υποψήφιοι της Κουμουνδούρου, πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς και μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα, με στόχο την ανασύνταξη του κόμματος και την κάθοδο προς τις εκλογές, με έναν ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, προκειμένου να αναδείξει ότι οι προτάσεις του μπορούν να επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στην προοπτική της χώρας έναντι της πολιτικής της Ν.Δ.
Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, η νέα Εκλογική Επιτροπή συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια, την πολιτική εμπειρία και την απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση. Τα μέλη της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ:
Ράνια Σβίγκου
Πόπη Τσαπανίδου
Αλέξης Χαρίτσης
Κατερίνα Νοτοπούλου
Ράνια Θρασκιά
Κώστας Ζαχαριάδης
Διάνα Βουτυράκου
Νικόλας Φαραντούρης
Διονύσης Τεμπονέρας
Ευάγγελος Αποστολάκης
Γρήγορης Θεοδωράκης
Χάρης Μαμουλάκης
Έφη Αχτσιόγλου
Αθηνά Λινού
Δημήτρης Λυριτσής
Τζένη Λειβαδάρου
Κινυούα Μάινα Νικόδημος
Μακρίνα- Βιόλα Κώστη
Γιώργος Χουλιαράκης
Γιώργος Καραμέρος