ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Το σχολείο δεν έχει θέρμανση αλλά o Mητσοτάκης ρωτούσε αν έχει… διαδραστικό πίνακα (video)


Να αποδεικνύει πως δεν έχει ούτε ψήγμα ενσυναίσθησης έχει βαλθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στα Άγραφα θα ήταν κυριολεκτικά από τα… άγραφα αν δεν υπήρχαν κάμερες να το καταγράψουν. Τον ενημέρωσαν πως το σχολείο δεν έχει κεντρική θέρμανση αλλά εκείνος ρωτούσε αν έχει… διαδραστικό πίνακα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Κυρ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Τρίτη τα Άγραφα όπου ο δάσκαλος του σχολείου στο Ανθηρό Αργιθέας είπε πως το σχολείο δεν έχει κεντρική θέρμανση. «Το σχολείο μας δυστυχώς δεν έχει κεντρική θέρμανση, και αυτό θα ήταν ευχής έργο αν συνέβαινε, λειτουργούμε τώρα με κάποια σώματα ηλεκτρικά», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός δείχνει σκεπτικός για λίγο αλλά το «σωσίβιο» έρχεται από έναν παρευρισκόμενο ο οποίος έβαλε στην κουβέντα τον «διαδραστικό πίνακα». Και τότε ο Κυρ. Μητσοτάκης αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και ρωτάει: «Διαδραστικό πίνακα έχετε;»
«Έχουμε» απαντάει ο δάσκαλος…
«Άρα τεχνολογικό εξοπλισμό πλήρη» λέει χαμογελώντας ο πρωθυπουργός της χώρας που προφανώς δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τη ζωή του χωρίς θέρμανση, πόσω μάλλον σε σχολείο…
Έτσι, θα περίμενε κανείς να δείξει λίγη παραπάνω ευαισθησία από τη στιγμή που στο σχολείο φοιτούν μικρά παιδιά…

 - από το documentonews