ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια! (γέλια, πολλά γέλια)


Για την ακρίβεια και τις κρατικές παρεμβάσεις συζητούσαν το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, όταν ο βουλευτής της ΝΔ και τέως δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική, χαρακτήρισε προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο… «σοσιαλιστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας αμηχανία, γέλια και σχόλια στο πάνελ.
«Μιλάμε για την ακρίβεια αλλά το μεγάλο κονδύλι που είναι η ενέργεια δεν έχει τόσο μεγάλη αύξηση σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Λόγω της επιδότησης έχει συγκρατηθεί…» σχολίασε αρχικά ο Μανώλης Καψής.
«Στο ενεργειακό κάτι γίνεται, υπάρχει παρέμβαση, στη μάχη του πληθωρισμού δεν ξέρω τι γίνεται» είπε και ο Άκης Παυλόπουλος.
«Ποιος θα κερδίσει από αυτο; Κυρίως θα κερδίσει το κράτος. Δηλαδή εμείς όλοι. Γιατί το κράτος είναι οι φορολογούμενοι, τα παίρνεις από τον έναν τα δίνεις στον άλλο. Αυτή είναι η ιστορία, μην κοροϊδευόμαστε. Δεν τα βάζει ο Μητσοτάκης από την τσέπη του. Αυτή τη στιγμή, παντού στον κόσμο, αλλά στην Ευρώπη που ζούμε και στην Ελλάδα συγκεκριμένα, έχει αλλάξει πλήρως ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Δηλαδή οι άνθρωποι που πιστεύουμε ότι το κράτος δεν πρέπει να έχει παρεμβατικό ρόλο στην οικονομία, λέμε “(να παρέμβει) το κράτος”. Και το λέμε μήνες. Άρα δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας. Το κράτος τα βάζει χοντρά, διπλά και τρίδιπλα» ήταν το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου.
«Μοιράζουμε τη φτώχεια μας, δηλαδή. Αυτό μας λέτε. Μοίρασμα της φτώχειας, αυτό έλεγε παλιά η αριστερά…» απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.
«Δεν γίνεται μοίρασμα της φτώχειας, γίνεται αναδιανομή του εισοδήματος. Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια…» ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους.
«Τέλειο, τέλειο!» ήταν το μόνο που κατάφερε να πει ο Δημήτρης Οικονόμου.
«Ωχ, θα γίνει viral αυτό!», σχολίασε με τη σειρά του ο Μανώλης Καψής.