ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Η ΕΡΤ εζήλωσε δόξα Ευαγγελάτου: «Εριξε»... ιρανικό drone στο Σύνταγμα


Είχαμε συνηθίσει τρομολαγνικά ρεπορτάζ σε δελτία ιδιωτικών καναλιών, είχαμε συνηθίσει τον Νίκο Ευαγγελάτο να μπαινοβγαίνει σε… εικονικές φρεγάτες, όμως τώρα φαίνεται ότι η μόδα αυτής της κιτρινίλας χτυπά και τη δημόσια τηλεόραση.
Σήμερα το πρωί, λοιπόν, σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ έκριναν ότι είναι… σχετικό ειδησεογραφικά να δείξουν χάρτη που να καταγράφει πώς θα ήταν η εικόνα εάν ιρανικό drone χτυπούσε στην πλατεία Συντάγματος.
Η συζήτηση αφορούσε στο ουκρανικό και τις καταγγελίες ότι η Τεχεράνη προμηθεύει τις ρωσικές δυνάμεις με όπλα που έχουν ονομαστεί «drone αυτοκτονίας», οπότε τι πιο φυσιολογικό για την κρατική τηλεόραση από το να βγάλει ειδικό επί των όπλων να μας μιλήσει για το θέμα.
Το πράγμα πήγε ένα βήμα παραπέρα, βέβαια, και στην τηλεόραση έπαιξαν εικονικοί χάρτες για το μέγεθος της καταστροφής σε περίπτωση που ένα τέτοιο drone «αυτοκτονούσε» πάνω στην πλατεία Συντάγματος. Μεγάλη Βρετάνια και MacDonald’ s δύσκολα θα γλιτώσουν…
Ο τρόμος πάνω από τις γειτονιές μας και μέσω των τηλεοράσεών μας.