ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Οι μετρήσεις της Κουμουνδούρου


Σε όλες τις μετρήσεις που γίνονται στην Κουμουνδούρου και μετρούν δημοφιλίες στελεχών, πρώτη και με διαφορά, όπως λένε, έρχεται η Εφη Αχτσιόγλου, η οποία έχει παγιωθεί ως το δημοφιλέστερο στέλεχος του κόμματός της.
***
Mεγαλεία ο Νότης
Στη Βιέννη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Νότης Μηταράκης για διμερή συνάντηση με τον Αυστριακό ομόλογό του. Ο υπουργός έλαβε το ανώτατο παράσημο της Ομοσπονδίας με τις τιμές, πάντως, να μην τελειώνουν εκεί, καθώς είχε συνάντηση με έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για τον καγκελάριο της Αυστρίας Καρλ Νιχάμερ, ο οποίος έχει διατελέσει ΥΠΕΣ και γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ελληνα υπουργό, καθώς έχουν κάνει μαζί διακοπές στη Χίο. Ο Νιχάμερ, μάλιστα, κάλεσε τον Μηταράκη στην καγκελαρία για τα 50ά γενέθλια, με τον υπουργό να είναι ο μόνος ξένος που εκλήθη στο υψηλό δείπνο. Οσον αφορά το διά ταύτα, οι Αυστριακοί εξέφρασαν τη στήριξη στη χώρα μας έναντι της τουρκικής επιθετικότητας, ποιησάμενοι όμως την νήσσαν για το μείζον θέμα των μετεγκαταστάσεων.