ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τον έχουν καταλάβει...


Βίοι παράλληλοι 
Το «τζαρτζάρισμα», για να χρησιμοποιήσω έναν ποδοσφαιρικό όρο, μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη καλά κρατεί, καθώς ο πρώην υπουργός δεν χάνει ευκαιρία είτε να διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή είτε να βάζει… δύσκολα στον πρόεδρο του κόμματος. Συγκεκριμένα, μετά την αποθέωση που έκανε στον Αντώνη Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην νομάρχη και βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, κάτι που δεν το λες και «εντός γραμμής», ο Λοβέρδος έχει επιλέξει να λέει κάτι ακόμη, δημιουργώντας το «υπόστρωμα» για το μέλλον: μιλάει διαρκώς για «υπερδιπλασιασμό» των ποσοστών του κόμματος. Το 2019, το ΚΙΝΑΛ πήρε 8,1%, άρα για τον πρώην υπουργό οτιδήποτε κάτω από το 16,2% θα θεωρηθεί μικρό ποσοστό. Κάτι που βεβαίως δεν είναι εφικτό, άρα εκ προοιμίου ο Ανδρουλάκης μετά τις εκλογές μπορεί να κριθεί αποτυχημένος.

Tι λένε στο ΠΑΣΟΚ 
Στη Χαριλάου Τρικούπη προφανώς και αντιλαμβάνονται τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πώς απαντούν; Οτι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει… απάντηση, καθώς, όπως λένε, ο καθένας θα κριθεί για τις θέσεις του και τις προτάσεις του στις εκλογές. Συνεπώς, μιλάμε αυτή τη στιγμή για πορείες «παράλληλες», οι οποίες θα δούμε πώς θα καταλήξουν.

Στ. Παπαντωνίου
Θεωρείο / Καθημερινη