ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Στο Κολωνάκι βρήκαν τον υποψήφιο αγοραστή μεγάλου σάιτ (τόσο μεγάλου που δεν φαντάζεστε)


Πολλές οι συζητήσεις στη μιντιακή πιάτσα το τελευταίο διάστημα για εξαγορές, συνέργειες και
στελέχωση περιφερειακών καναλιών, καθώς και για το ενδιαφέρον γνωστού εφοπλιστή σχετικά με την απόκτηση πανελλαδικής τηλεοπτικής άδειας.
Μια ενδιαφέρουσα είδηση από τον χώρο των media σχετίζεται με τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην εξαγορά πολύ μεγάλου διαδικτυακού Μέσου (τόσο μεγάλου που δεν φαντάζεστε).  Στις φήμες και τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών περί εξαγοράς του συγκεκριμένου σάιτ προστέθηκε και το όνομα μεγάλου επιχειρηματία, που προς το παρόν δεν έχει ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το enimerosi24, στα γνωστά καφέ του Κολωνακίου έχουν “βαπτίσει” τον επιχειρηματία υποψήφιο για την εξαγορά μεγάλου σάιτ που σύμφωνα με ορισμένους έχει βάλει πωλητήριο. 
Η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κατά καιρούς ακούγονται διάφορα περί πώλησης αλλά έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική μεταβολή.
Προφανώς ο ιδιοκτήτης δεν καίγεται να πουλήσει, αλλά αν βρει το ψηφίο που ψάχνει δεν θα πει όχι, το αντίθετο μάλιστα! Το θέμα όμως είναι ότι οι τιμές που ακούγονται (για κάποιον που γνωρίζει το αντικείμενο) είναι εξωπραγματικές, διότι στον συγκεκριμένο χώρο όπως και σε πολλούς άλλους αυτήν τη στιγμή, όπως για παράδειγμα στα ακίνητα, υπάρχει τρελή “φούσκα”, και σύντομα θα τρίβουμε τα μάτια μας από τη διόρθωση που ζυγώνει!
Εν κατακλείδι λοιπόν ευλόγως μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να μπει στα ΜΜΕ οταν απέχει συνειδητά από τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα… που μόνο μπελάδες (οικονομικούς) παράγει;