ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Το ERTnews.gr στο τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» για καλό σκοπό


Το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, συνεχίζουν να βλέπουν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, κάθε μεσημέρι την ίδια ώρα, στις 13:00. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το «Δες και βρες» τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.
Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Κάθε Παρασκευή, αγαπημένοι καλλιτέχνες και καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού.
Την Παρασκευή 21/10/2022, για καλό σκοπό, παίζει η ομάδα του ειδησεογραφικού site της ΕΡΤ, του ertnews.gr, με εκπροσώπους τους Τάσο Οικονόμου, Βαγγέλη Λιακόγκονα, Μαρία Νικολαϊδου και Πάνο Κωνσταντόπουλο
Η ομάδα παίζει για τον οργανισμό ΝΟΣΗΛΕΙΑ.
Η «Νοσηλεία» είναι πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός και δραστηριοποιείται από το 2001 στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών.
Όραμά τους είναι να καλύπτουν τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κατ’ οίκον νοσηλεία και ανακουφιστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς που έχουν ανάγκη και να υποστηρίζουν παράλληλα τα μέλη των οικογενειών τους.