ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

«Πού πας ρε Καραμήτρο;» - Ο Πρετεντέρης απαξιώνει τους καλλιτέχνες των Προπυλαίων


Aπαξιωτικός απέναντι στους καλλιτέχνες που πήραν μέρος στην συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια, εμφανίστηκε ο σχολιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Στο κείμενο του στην τελευταία σελίδα των "Νέων", υπό τον τίτλο «Ντεφορμέ», ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει σύγκριση μεταξύ ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και αποφαίνεται πως Μαντόνα, Έλτον Τζον, Σελίν Ντιόν, U2 και άλλοι, είναι ανώτεροι από Μποφίλιου, Δεληβοριά και Πέγκυ Ζήνα.
Γράφει σχετικά ο Πρετεντέρης στα "Εμπιστευτικά":
«Οργανώνουν οι άλλοι συναυλία στις 8 Απριλίου με θέμα Stand up for Ukraine. Θα πάρουν μέρος η Μαντόνα, ο Έλτον Τζον, η Σελίν Ντιόν, οι U2, οι Red Hot Chili Peppers, η Μπίλι Αϊλις, ο Εντ Σίραν κι όλη η παγκόσμια μαγκιά.
Κι έρχεσαι εσύ μετά να παίξεις μπάλα με Μποφίλιου, Δεληβοριά και Πέγκυ Ζήνα. Πού πας ρε Καραμήτρο; Ολα όμως έχουν μια εξήγηση.
 Διότι όταν οργανώνει το event η Σία Αναγνωστοπούλου τι θέλεις να σου φέρει; Την Μπιγιονσέ; Μποφίλιου και πολύ σου πάει. Ούτε καν Ρέμο. Ούτε καν Βασίλη Καρρά να βγούνε τα ουίσκια. Κι έτσι στο καλλιτεχνικό σχήμα εμφανιστήκαμε ολίγον ξεφτίλα. 
Πάλι καλά που βρέθηκε κι ο Νταλάρας να “έχει παράταξη τα αθώα θύματα”. Διαφορετικά, με τις γενικούρες για τον άνθρωπο, την ευτυχία και την ειρήνη δεν μαζεύαμε ούτε τη χορωδία του ΣΥΡΙΖΑ Πετραλώνων. 
Να πω όμως και τα καλά. Διότι σε αντίθεση με τους δικούς μας που έχουν στο μυαλό και στην καρδιά τους τον άνθρωπο, οι άλλοι θα τραγουδήσουν για την Ουκρανία. 
Πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί είτε δεν είναι πραγματικά με τον άνθρωπο, είτε δεν έχουν ακούσει τίποτα για τους νεοναζί Ουκρανούς, το τάγμα Αζόφ, τους “φονιάδες των λαών” και το ΝΑΤΟ. Και τότε είναι σειρά μας να αναρωτηθούμε. Πού πας ρε Ελτον Τζον;»