ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ειδική προθεσμία στους δημοσιογράφους -ανταποκριτές εξωτερικού


Eιδική προθεσμία αποφάσισε να δώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους δημοσιογράφους – ανταποκριτές εξωτερικού, που εργάζονται σε Μέσα Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα την Αθήνα, οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ενώσεως αλλά δεν γνώριζαν τη σχετική διαδικασία που προβλέπει το Καταστατικό (Άρθρο 5 παρ. 7),
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων αρχίζει αύριο, Τρίτη, 29 Μαρτίου και λήγει τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, στις 16.00’.
Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα εξεταστούν μαζί με τις υπόλοιπες αιτήσεις εγγραφής και θα τηρηθούν οι ίδιοι όροι και οι ίδιες προϋποθέσεις. Εφόσον γίνουν δεκτές, οι ανταποκριτές θα εγγραφούν ως αντεπιστέλλοντα μέλη για τουλάχιστον μία διετία.
Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποψηφίων κατατίθενται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, με την αποστολή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@esiea.gr και ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στο link που παρατίθεται στο τέλος, θα πρέπει να υποβληθούν το συντομότερο δυνατόν. Η Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ, μετά την παραλαβή των αιτήσεων, επικοινωνεί με τον/την υποψήφιο/α και του/της αποστέλλει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.