ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Κεραυνοί Χατζηνικολάου κατά ¨Μαυρογιαλούρων" υπουργών


Ποιους υπουργούς και υφυπουργούς εννοούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου
στο καυστικό ραδιοφωνικό σχόλιό του, χαρακτηρίζοντάς τους «Μαυρογιαλούρους»; Φυσικά δεν τους κατονόμασε στον αέρα, αλλά, προφανώς, είναι αυτοί που αντί να ασχολούνται με τα υπουργικά τους καθήκοντα, «κόβουν πίτες, κάνουν επισκέψεις στις τοπικές οργανώσεις, πίνουν καφεδάκια στα σπίτια, κάνουν γεύματα στις ταβέρνες, αλλά έχουν εγκαταλείψει τα υπουργεία τους» όπως σχολίασε.
Και επειδή ο Χατζηνικολάου είναι από τους καλά ενημερωμένους στα περί της Νέας Δημοκρατίας, έχει σημασία όταν υποστηρίζει ότι η δήλωση Μητσοτάκη πως δεν θα υπάρξει αλλαγή τού εκλογικού νόμου αποτελεί «μήνυμα προς το εσωτερικό της κυβέρνησης». Ανέφερε στο σχόλιό του, στην εκπομπή της Παρασκευής, στον Real fm:
«Το βλέπουμε εμείς, το βλέπει και ο ίδιος (ο πρωθυπουργός) ότι ορισμένοι από τους υπουργούς και υφυπουργούς έχουν κατεβάσει τα μολύβια και ασχολούνται μόνο με τη επανεκλογή τους –μόνο με το πώς θα καταφέρουν να μαζέψουν σταυρούς στην κάλπη (…) Φορτσάρουν ορισμένοι από τους υπουργούς και τους υφυπουργούς αλλά όχι στα υπουργικά τους καθήκοντα. Φορτσάρουν στην επαφή με τους ψηφοφόρους. 
»Κόβουν πίτες, κάνουν επισκέψεις στις τοπικές οργανώσεις, πίνουν καφεδάκια στα σπίτια, κάνουν γεύματα στις ταβέρνες, αλλά έχουν εγκαταλείψει τα υπουργεία τους. Και επειδή θα αρχίσει να πέφτει κράξιμο για τους συγκεκριμένους, κυρίως από τους πολίτες, οι οποίοι πλέον δεν έχουν τα κριτήρια της δεκαετίας του ’50 και του ’60, και επιλέγουν ποιον θα ψηφίσουν στις εκλογές με βάση το έργο, τη δραστηριότητα, τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής, ας προσέξουν οι συγκεκριμένοι ''Μαυρογιαλούροι'', διότι δεν θα βρουν στην κάλπη ούτε το δικό τους ψηφοδέλτιο. Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι πάμε για το τέλος τής τετραετίας και δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου. Τους χτύπησε καμπανάκι ότι πρέπει και πάλι να ασχοληθούν με τα καθήκοντα που τους έχει αναθέσει».
ΥΓ Πάντως, σε εκείνους που πίνουν καφεδάκια στα σπίτια, δίνουν γεύματα στις ταβέρνες κ.λπ., δεν συμπεριέλαβε και αυτούς που βγαίνουν αδιάκοπα στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα –μηδέ εξαιρουμένου του δικού του.

- από το Harddog