ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Πότε κυκλοφορεί η εφημερίδα Παναγιωτάκη, ποιοι θα είναι επικεφαλής - Ετοιμάζεται και σάιτ


Σε δομικές αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Action24, στην έκδοση εφημερίδας στις 7 Μαΐου και στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού site προχωρά ο ιδιοκτήτης του ομίλου, Διονύσης Παναγιωτάκης.
Ολα αρχίζουν στις 4 Απριλίου, με το λανσάρισμα του νέου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα συνοδεύεται από πολλές και σημαντικές αλλαγές στη βραδινή ζώνη, μετά και την αποχώρηση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά από το κανάλι. (...) 
Εκτός από τις αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Διονύσης Παναγιωτάκης προχωράει και στην έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Διευθυντής του νέου φύλλου θα είναι ο Γιάννης Πολίτης, έχοντας ως διευθυντή σύνταξης τον Γιώργο Ντουδεσκέα.
Σε ρόλο συμβούλων έκδοσης θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μπάρλας και Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος, εκτός των άλλων, θα έχει την ευθύνη και των συνεντεύξεων. Την εμπορική διεύθυνση του Action θα έχει ο προερχόμενος από τη Νova Δημήτρης Βάγιας.
Παράλληλα με τα δύο νέα projects, το αφεντικό του Action24 ετοιμάζει και ένα ανταγωνιστικό site, που θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εφημερίδα. - από το media.gr