ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος-σκιτσογράφος Παναγιώτης Φλώρος


«Έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 ο δημοσιογράφος-σκιτσογράφος Παναγιώτης Φλώρος.Ο Παναγιώτης Φλώρος γεννήθηκε το 1935 στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας. Μετά την αποφοίτησή του από το τότε οκτατάξιο Γυμνάσιο σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου και Θεάτρου του Λυκούργου Σταυράκου.
Τη δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε στην εφημερίδα «Αθηναϊκή» το 1974 ως συντάκτης ύλης και σκιτσογράφος. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελληνικό Μέλλον», «Αυριανή» και από το 1987 έως τη συνταξιοδότησή του στον Ελεύθερο Τύπο. Επίσης, για πολλά χρόνια δούλεψε στο περιοδικό «Τράστ του γέλιου».
Ο Παναγιώτης Φλώρος υπήρξε ένας ευσυνείδητος και ευπρεπής δημοσιογράφος-σκιτσογράφος, που εργάστηκε χωρίς ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα στο εργασιακό του περιβάλλον. Το Διοικητικό Συμβούλιο τον αποχαιρετά και συλλυπείται τους οικείους του και ιδιαίτερα τον μονάκριβο του γιο Κώστα.
Η κηδεία του Παναγιώτη Φλώρου θα τελεστεί τη Δευτέρα, 4 Απριλίου στις 12.00 μ., στο Κοιμητήριο Ζωγράφου .