ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

«Τα λεφτά που έδινε ο Κοντομηνάς στους παρουσιαστές είχαν χαλάσει την πιάτσα»


«Ο Κοντομηνάς ήταν από τους πιο παρατηρητικούς ανθρώπους στην τηλεόραση. Το ζάπινγκ και η διάγνωση ταλέντων ήταν στο αίμα του. Σκάναρε δύο κατηγορίες ανθρώπων της ελληνικής τηλεόρασης. Τις φίρμες που είχε ανάγκη για την καλή μόστρα και βιτρίνα, αλλά και την κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν “κλικ” στον λαό».
Τα παραπάνω είπε σε συνέντευξή του για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την ενασχ;oλησή του με τα media ο Δήμος Βερύκιος στο περιοδικό «Ok», που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».
«Ύστερα από τρία-τέσσερα ραντεβού, διαπίστωσα πως είχε βάλει στόχο να πάρει στη δούλεψή του τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και τον Γιώργο Αυτιά και την Αννίτα Πάνια. Οπότε έπιανε όλο το φάσμα. Κι αυτό που έβαλε ως στόχο το κατάφερε. Σκέψου μόνο πως με τα χρήματα που είχε δώσει στον Σταύρο Θεοδωράκη εκείνος έφτιαξε το εστιατόριο Αλάτσι. Τα λεφτά που έδινε ο Κοντομηνάς στους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές της πρώτης γραμμής είχαν χαλάσει την πιάτσα», είπε o Βερύκιος.