ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Είμαι περήφανος που ήμουν εκεί


Τα πράγματα έγιναν απλά, καθαρά και καμιά αφορμή για διχασμό δε δόθηκε. Μην ακούτε κάποιους λίγους και σεσημασμένους, που για κάποιον ακατανόητο λόγο θέλουν να ξεκινήσουν εμφύλιο. Είμαι περήφανος που ήμουν εκεί.
Aυτό γράφει στο fb ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς που συμμετείχε με δεκάδες άλλους καλλιτέχνες στη χθεσινοβραδινή τετράωρη συναυλία ειρήνης που μάζεψε χιλιάδες κόσμο στα Προπύλαια. Ο Δεληβοριάς γράφει για το κλίμα στη συναυλία:
"Τραγουδήσαμε όλοι κατά της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία, υπέρ του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού και εναντίον της προοπτικής ενός νέου παγκοσμίου Πολέμου.
Το κλίμα ήταν ζεστό και ανθρώπινο και το ίδιο ζεστό θα είναι σε όποιαν άλλη αντίστοιχη δράση βρεθούμε-ήδη γυρίστηκε το «Μουσικό Κουτί» με τους ίδιους πάνω-κάτω συμμετέχοντες και το κλίμα ήταν εξαιρετικό επίσης
.Ελπίζω να μη χρειαστούν πολλές δράσεις πάντως, το κακό να σταματήσει άμεσα, το αίτημα της ειρήνης να σταματήσει στις συναυλίες και να μη γίνει παγκόσμια, τρομαγμένη, αγωνιώδης προσευχή".