ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία - Αποσύρεται από την υποκριτική


Ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία και θα εγκαταλείψει την επί πολλές δεκαετίες καριέρα του, ανακοίνωσε η οικογένειά του την Τετάρτη. Η αφασία είναι μια ιατρική κατάσταση που
μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, τόσο στον προφορικό όσο και τον γραπτό λόγο, σύμφωνα με την κλινική Mayo. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι.
«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση, προσθέτοντας ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».
«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του σταρ του «Die Hard».
Ο Willis, 67 ετών, έχει πολλές ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στο στάδιο του post-production, όπως τα “Vendetta”, “Fortress: Sniper’s Eye” και “White Elephant”.