ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

O Μπόμπολας, τα 475 εκατ. ευρώ στα media και η πίσω αυλή του Κοντομηνά


Για τον Δημήτρη Κοντομηνά, τη συνεργασία τους και το ποσό που έχασε o επιχειρηματίας την πρώτη περίοδο που ασχολήθηκε με τα media μίλησε ο Δήμος Βερύκιος στο περιοδικό «Ok», που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».
Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο Γιώργος Μπόμπολας, εργοδότης του Δήμου Βερύκιου στην εφημερίδα Έθνος, του τηλεφώνησε πως θέλει να τον δει.
«Όταν πήγα στο γραφείο του κυρίου Γιώργου, μού είπε επί λέξει: Είμαι στενοχωρημένος με τον φίλο τον Δημήτρη. Καθόμασταν χθες το βράδυ στην ίδια ροτόντα στα γενέθλια της Νόνικας Γαληνέα και του είπα να μαζευτεί γιατί θα χάσει όλα του τα λεφτά. Μάλιστα, μιλούσαμε για σένα και του είπα πως είσαι δικό μου παιδί. Ο Δημήτρης, όμως, μου ζήτησε να του επιτρέψω να γίνεις και δικό του. Και του απάντησα πως αν μπορεί να σε κερδίσει, να σε κάνει», περιέγραψε.
«Τελικά είχε δίκιο ο κύριος Γιώργος, διότι την πρώτη περίοδο της εμπλοκής του με τα media ο Κοντομηνάς έχασε το αστρονομικό ποσό των 475 εκατομμυρίων ευρώ. Ευτυχώς, είχε τη διορατικότητα και πούλησε τον Alpha στους Γερμανούς και το RTL για να ξεπληρώσει τα χρέη του καθώς είχε μπει μέσα. Στην πορεία πήρε τον σταθμό στα χέρια του έναντι ενός συμβολικού ποσού. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνήθως με έπαιρνε στο τηλέφωνο για να συζητήσει μαζί μου τις αποφάσεις του. Και αυτά που έλεγε τα πετύχαινε», συνέχισε.
«Ο Κοντομηνάς είχε ένα κακό: είχε μια πίσω αυλή που μάζευε λούμπεν στοιχεία και κατακάθια. Αυτά τα κατακάθια τού έβαζαν λόγια με αποτέλεσμα να κατασκευάζει εχθρούς. Δεν μπορούσε χωρίς εχθρούς. Αυτή η πίσω αυλή του έφτιαχνε τη διάθεση. Ίσως και να τού άρεσε να το λένε και λίγα ψέματα. Υπήρχε μια περίεργη σχέση με αυτήν την αυλή. Ήταν το αλατοπίπερο της ζωής του. Εγώ ήμουν εκείνος που προσπαθούσε να τον μαζεύει όταν η κατάσταση ξέφευγε και να μην τσακώνεται με τους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του. Για παράδειγμα, τον ενοχλούσε που με έκοβε πολλές φορές η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ώρα που μιλούσα στον αέρα. Μάλιστα, μου τηλεφώνησε μια μέρα και μου είπε τι σκ…α αντιπρόεδρος είσαι αν δεν μπορείς να επιβληθείς; Αυτά, όμως, ποτέ δεν επηρέασαν τη σχέση μας», περιέγραψε ο Δήμος Βερύκιος.