ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ο Λάμπης Ταγματάρχης αναλαμβάνει το κανάλι του Μελισσανίδη


Ποιοι στελεχώνουν το "Ναυτεμπορική TV" - Ο όμιλος εμπλουτίζεται με νέα ηλεκτρονικά μέσα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της λειτουργίας του ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ TV, μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να εγκρίνει τη μετάδοση μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών και του διαδικτύου του τηλεοπτικού σταθμού της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας.
Η υλοποίηση του εκτεταμένου επενδυτικού πλάνου, επικεντρωμένου στην ανάπτυξη της ιστορικής εφημερίδας και του naftemporiki.gr, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τη δημιουργία του νέου asset, με το οποίο ενισχύεται ο όμιλος.
Το ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ TV θα αξιοποιήσει το πολύτιμο δημοσιογραφικό δυναμικό της «Ναυτεμπορικής» για την 24ωρη ενημέρωση και ειδησεογραφία σε ζητήματα οικονομίας, επιχειρήσεων και ναυτιλίας.
Με επικεφαλής τον Λάμπη Ταγματάρχη, το ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤV θα λειτουργήσει σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα studios στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.000 τετραγωνικών μέτρων, με πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού. Το κανάλι θα υποστηρίζεται από τη δημοσιογραφική ομάδα της «Ναυτεμπορικής», ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξουν και νέες εκπλήξεις στον εμπλουτισμό του δημοσιογραφικού περιεχομένου.
Το νέο κανάλι θα διατηρεί online σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αθηνών, φωτογραφίζοντας παράλληλα και τις εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια και αγορές.
Στο ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ TV θα φιλοξενούνται ναυτιλιακά νέα, διεθνής ειδησεογραφία, οι πλέον ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιστορίες, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν στην Ελλάδα, όπως και εκπρόσωποι του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της χώρας. Τέλος, καθημερινά σε τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει αναλυτικό δελτίο οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων.

«Η Ναυτεμπορική» με 98 χρόνια ιστορία, εμπλουτίζεται με νέα ηλεκτρονικά μέσα και σκοπεύει, να συνεχίσει να αποτελεί μια έγκυρη και έγκριτη πηγή ενημέρωσης για το οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ελλάδος. 
Από τον Πειραιά, πλέον, «Η Ναυτεμπορική» απ’ όπου ξεκίνησε το 1924 σηματοδοτώντας τη γέννηση του οικονομικού Τύπου στην Ελλάδα, θα επιμείνει με τις ίδιες αξίες και το διακριτό δημοσιογραφικό της ήθος να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ολοκληρωμένη ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, όπως και ευρύτερα όσων αναζητούν την έγκυρη είδηση, καλύπτοντας το κοινό της και τηλεοπτικά.