ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Στέλνουν στο πειθαρχικό μουσικό παραγωγό της ΕΡΤ


«Θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου» αναφέρει ο Δ. Μητσοτάκης


Με πειθαρχικό συμβούλιο είναι αντιμέτωπη η μουσικός παραγωγός στο Πρώτο Πρόγραμμα της EPT Ήρα Πανανίδου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ακύρωση της συνέντευξης του τραγουδοποιού Δημήτρη Μητσοτάκη, καθώς κλήθηκε για εξηγήσεις από τη διοίκηση της ΕΡΤ.
Όπως αναφέρει ο μουσικός, η Ήρα Πανανίδου «θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου και ως εκ τούτου θα πρέπει να περάσει πειθαρχικό».
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μητσοτάκης σημειώνει: «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι η κυρία Ήρα Πανανίδου, με πολυετή πείρα από την δεκαετία του '80, θα περάσει πειθαρχικό συμβούλιο μετά τον σάλο που ξέσπασε για την συνέντευξή μου που κόπηκε λόγω της δημόσιας κόντρας μου με τον υιό Μητσοτάκη. Η κυρία Πανανίδου, με την οποία σημειωτέον δεν γνωρίζομαι προσωπικά, θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου και ως εκ τούτου θα πρέπει να περάσει πειθαρχικό...».