ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Δράση κατά της οπαδικής βίας από τον ΠΣΑΤ


Με μία ακόμα σημαντική δράση συνεχίζει τον αγώνα καταπολέμησης της λεγόμενης οπαδικής βίας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) σε συνεργασία με τον μεγάλο του χορηγό, τη
winmasters.
Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της winmasters Θωμά Τζόκα προσκάλεσαν τους δύο αρχηγούς των ομάδων Κώστα Στιβαχτή και Θάνο Τερζή και μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο και τον πρόεδρο του Φοίνικα Σύρου Onex Χρήστο Καφτηράνη, του συλλόγου που προκρίθηκε στον τελικό και όλοι μαζί σήκωσαν ένα πανό με το μήνυμα «Ναι στο παιχνίδι, Όχι στη βία».

Με αυτή τη συμβολική κίνηση, ΠΣΑΤ και winmasters σε συνεργασία με την ομοσπονδία και τις δυο ομάδες στέλνουν, παρουσία του Υφυπουργού σαφές μήνυμα εναντία στη βία. Τη βία, την οποία βεβαίως δεν «γεννά» ο αθλητισμός, αλλά αντιθέτως αποτελεί θύμα της. Παράλληλα, αποδεικνύουν τη σταθερή τους προσήλωση σε δράσεις που στοχεύουν στην προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος και του υγιούς συναγωνισμού μεταξύ των αθλητικών σωματείων στην Ελλάδα.Με αφορμή την συγκεκριμένη ενέργεια, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ...συμπαίκτες μας σε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες μας. Και ιδιαιτέρως το μεγάλο χορηγό μας, την winmasters. Ο αγώνας μας κατά της λεγόμενης οπαδικής βίας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Για εμάς το μεγαλύτερο όπλο είναι η Αθλητική Παιδεία. Και η αθλητική δημοσιογραφία έχει στον τομέα αυτό σπουδαίο ρόλο».

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Τζόκας σχολίασε: «Η winmasters και ο ΠΣΑΤ παραμένουν προσηλωμένοι στον αγώνα ενάντια στη βία. Με την ενέργεια μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου καταφέραμε να στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει. Θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια και στο άμεσο μέλλον με αντίστοιχες πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας».