ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

«Άφωνοι» οι τηλεθεατές - Ο Πορτοσάλτε πρότεινε καθημερινή ωριαία διακοπή ρεύματος για να πέσουν... οι τιμές


Για άλλη μια φορά άφησε «άφωνους« τους τηλεθεατές της εκπομπής του ο τηλεπαρουσιαστής του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε όταν εξέφρασε στον αέρα τις... προτάσεις του για την ανακούφιση των νοικοκυριών από τις διαρκείς ανατιμήσεις στους λογαριασμούς της ενέργειας. Συγκεκριμένα η αντιπαράθεση για την ακρίβεια στην χθεσινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ έφερε μία πρόταση του Άρη Πορτοσάλτε για το ρεύμα, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις!
Ο δημοσιογράφος είχε μία έντονη συζήτηση με τον Χρήστο Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τις αυξημένες τιμές σε διάφορα προϊόντα αλλά και στο ρεύμα. Σε εκείνο το σημείο ο Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος».
Ο Άρης Πορτοσάλτε μάλιστα κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να την υιοθετήσει, να γίνεται δηλαδή κάθε μέρα από μια ώρα διακοπή στην παροχή ρεύματος για να πέσουν οι τιμές.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι αυτό θα ήταν ένα μέτρο υπέρ του λαού καθώς έτσι θα έπεφταν οι τιμές. Προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα, υποστήριξε ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι ζητάμε και έχουμε πλήρη επάρκεια ρεύματος για τα νοικοκυριά, τη βιομηχανία και τον αγροτικό τομέα. Εάν, όμως, έκοβαν σε όλους τους πολίτες από μια ώρα το ηλεκτρικό ρεύμα την ημέρα, οι τιμές θα έπεφταν, είπε...