ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Τι έγινε με τις εφημερίδες; Δωρεάν οι περισσότερες (σε ψηφιακή μορφή) λόγω χιονιά


Ο χιονιάς «Ελπίδα» , που ανέδειξε ένα κράτος παράλυτο, επηρέασε καθοριστικά τις μεταφορές και την διανομή του Τύπου. Αποτέλεσμα ήταν οι αναγνώστες των εφημερίδων να αδυνατούν να προμηθευτούν απρόσκοπτα τα έντυπα.
Η «Αυγή» δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να διαβάσουν δωρεάν το φύλλο της 25ης Ιανουαρίου.
Παράλληλα οι αναγνώστες μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικοί συνδρομητές της έντυπης Αυγής ακολουθώντας το σύνδεσμο syndromes.avgi.gr, ώστε να λαμβάνουν κάθε πρωί την «Αυγή» στην οθόνη του υπολογιστή τους, του κινητού τους, του tablet τους.
Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και η «Εφημερίδα των Συντακτών» προσφέρει τη σημερινή έκδοσή της σε ηλεκτρονική μορφή.
Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, και η «Καθημερινή» προσφέρει σε ηλεκτρονική μορφή το σημερινό φύλλο της. Δωρεάν και η εφημερίδα Kontra News σtο διαδίκτυο σε μορφή pdf.
Πάντως όλες οι εφημερίδες  αντιμετώπισαν σοβαρο πρόβλημα λόγω του χιονιά και στο πως θα βγουν, πως θα τυπωθούν, πως θα διανεμηθούν...
Η «Καθημερινή» δίνει οδηγίες στο kathimerini.gr για να κατεβάσετε το φύλλο σε μορφή pdf ή να κάνετε εγγραφή στο epaper (smart edition) για δωρεάν δοκιμή για μία εβδομάδα και διαβάστε την εφημερίδα στο κινητό ή το tablet σας για μια πραγματική εμπειρία ανάγνωσης, όπου και αν βρίσκεστε.