ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Και πάλι οι εφημερίδες δεν έφτασαν στους αναγνώστες...


Ο χιονιάς που ανέδειξε ένα κράτος παράλυτο, επηρέασε καθοριστικά τις μεταφορές και την διανομή του Τύπου. Αποτέλεσμα ήταν οι αναγνώστες των εφημερίδων να αδυνατούν να προμηθευτούν απρόσκοπτα τα έντυπα. Όλες οι εφημερίδες αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα λόγω του χιονιά και στο πως θα βγουν, πως θα τυπωθούν, πως θα διανεμηθούν...
Και σήμερα πολλές εφημερίδες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα σημεία διανομής λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και έτσι πρόσφεραν το σημερινό φύλλο δωρεάν στους αναγνώστες σε ηλεκτρονική μορφή (pdf). Ανάμεσά τους η Εφημερίδα των Συντακτών και η Καθημερινή:
** "Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, η «Καθημερινή» προσφέρει σε ηλεκτρονική μορφή και το σημερινό φύλλο της, καθώς πολλοί αναγνώστες μας παραμένουν αποκλεισμένοι".
** "Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, η «Εφημερίδα των Συντακτών» προσφέρει τη σημερινή έκδοσή της σε ηλεκτρονική μορφή".