ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»


Για τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μίλησε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος. «Όταν ξεκίνησα, στόχος μου ήταν να κάνω μια εκπομπή με τα ακούσματα τα δικά μου, τα λίγο πριν από μένα και τα λίγο μετά. Κέρδισα πάρα πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς, που ούτε φανταζόμουν πως θα γνωρίσω ποτέ», είπε  μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και την Αναστασία Κουκά.
«Πού να φανταστώ πως θα πηγαίνω στο σπίτι του Μίκη δυο φορές την εβδομάδα και θα μιλάμε με τις ώρες; Ότι θα γίνω φίλος με ανθρώπους που θαύμαζα και λάτρευα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και τόσοι άλλοι;» είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στα καλά της εκπομπής του.
«Όταν όμως το πράγμα, για διάφορους λόγους και παρά τη θέλησή μου, άρχισε να πηγαίνει αλλού, ένιωσα να φθείρομαι και γι’ αυτό το σταμάτησα. Με απασχολούσε αρκετό καιρό το μέλλον αυτής της εκπομπής. Αλλά την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω. Μου την έπεσε ο εαυτός μου μια νύχτα που ήμουν στη Νάξο, ξυπνάω, γράφω ένα κείμενο και παίρνω έναν φίλο μου και του ζητάω να το ανεβάσει στο Instagram, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τα social media», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.