ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Ο Ζούλας 35 χρόνια πριν


Πριν 35 χρόνια με εκλεκτή παρέα, ηχογραφώντας το Καλοκαιράκι για την μυθική εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι». Από αριστερά καθιστοί ο ηχολήπτης που δεν θυμάμαι το όνομα του, Διονύσης Σαββόπουλος και όρθιοι Μιχάλης Μουστάκης (Φατμέ), Γιάννης Γιοκαρίνης, Πάνος Κατσιμίχας, Κωνσταντίνος Ζούλας και ο γράφων.
Τα παραπάνω έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο fb αναρτώντας την σχετική φωτογραφία και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας έσπευσε να το κοινοποιήσει γράφοντας με τη σειρά του στο fb:
"35 χρόνια πριν.
Αυτό το παιδάκι ανάμεσα στον Panos Katsimichas και τον Niko Portokaloglou είναι η αφεντιά μου. Δεν φαίνεται από το αγχωμένο ύφος μου, αλλά ήμουν τρισευτυχισμένος που χάριν του φίλου μου MINOS Matsas όχι μόνον βρέθηκα στο στούντιο, αλλά έπαιξα και κιθάρα στο Καλοκαιράκι σε αυτήν την ιστορική ηχογράφηση για το Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. Χαζεύω αυτήν την φωτογραφία και σκέφτομαι ότι κάπου τότε, χωρίς κανένας μας να μπορεί να φανταστεί το μέλλον, γεννήθηκε εντελώς ασυνείδητα, το Μουσικό Κουτί. Νίκο μου, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που δέχθηκες να κάνεις αυτήν την εκπομπή για την ΕΡΤ.
ΥΓ. Dionysis Savvopoulos από εσάς ξεκίνησαν όλα και με τρομερή λαχτάρα σας περιμένουμε σε ένα επόμενο επεισόδιο του Κουτιού".