ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Από τους μακροβιότερους διευθυντές τηλεόρασης...


Για τα τηλεοπτικά δρώμενα, την προσωπική του ζωή και την αγάπη του για την πολιτική μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης εντός έδρας, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στο Mega. Για τη σχέση του με την πολιτική, υποστηριξε ότι του αρέσει η πολιτική με την έννοια του Δικαίου, όχι σαν χόμπι. «Εγώ το Νίκο Ανδρουλάκη δεν τον στήριξα στην προεκλογική εκστρατεία του, αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και θα τον στηρίξω».
Επίσης, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και τη δική του πορεία στο χώρο. «Εγώ μπορώ να αφήσω την τηλεόραση, εκείνη δεν με αφήνει» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι η πρωτιά των ειδήσεων και της ενημέρωσης του MEGA δεν του επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να αποχωρήσει. «Ποτέ δεν θα φύγω τελείως από την τηλεόραση» πρόσθεσε.
«Είναι η σεζόν του MEGA. Μην ξεχνάτε ότι πριν δύο χρόνια ήταν “μαύρο” και από εκεί έφτασε σε αυτό που είναι σήμερα. Τώρα λάμπει» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.
Ως ένας από τους μακροβιότερους διευθυντές τηλεόρασης στην Ευρώπη, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας ότι «αργεί η παρακμή για την Ελένη», ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα σημείωσε πως είναι ένα «πολυμηχάνημα» που θα μπορούσε να επιστρέψει στην ενημέρωση, ενώ σημείωσε πως «το προφίλ του MEGA τα χωράει όλα, ακόμα και το “Ράδιο Αρβύλα”, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ευπρέπεια και ποιότητα».