ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Νέα ανάρτηση Φουρθιώτη εκθέτει περαιτέρω Μαξίμου και Γεραπετρίτη


Την... μπάλα στις κερκίδες πέταξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, το μεσημέρι της Δευτέρας, σχετικά με τη δυσώδη υπόθεση της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της ανταλλαγής sms μεταξύ του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη και του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.
Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου επέλεξε για άλλη μια φορά να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να απαντήσει στην ουσία της υπόθεσης που έχει φέρει σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Μ. Φουρθιώτης επανήλθε και με νέα του ανάρτηση «δίνει» ξανά τον υπουργό Επικρατείας που φαίνεται ιδιαίτερα εγκάρδιος και φιλικός προς τον παρουσιαστή, ενημερώνοντάς τον μάλιστα για νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους περιφερειακούς σταθμούς.
Στο παραπάνω πλαίσιο των αποκαλύψεων, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την παραίτηση του κ. Γεραπετρίτη που «αποκαθηλώνεται» όπως τονίζει, ενώ παράλληλα θέτει ουσιαστικά το ερώτημα εάν ο υπουργός θα φύγει μόνος του ή εάν θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι «ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
"«Μετά τις αποκαλύψεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης δεν μπορεί να παριστάνει τον υπουργό»
Τη μέρα που καταρρέει με πάταγο και θάβεται στο χιόνι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο αρχιεπιτελάρχης του κ. Γεραπετρίτης αποκαθηλώνεται.
Όχι από τον ίδιο αλλά από τις αποκαλύψεις για τις στενές επαφές του, την εκδούλευση της μισής κυβέρνησης και τις υποσχέσεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου παρουσιαστή κ. Φουρθιώτη.
Είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δε μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό.
Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση".