ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλη εικόνα με το φιάσκο του χιονιά και τη μομφή του Τσίπρα


Επί τάπητος, τα λάθη, οι ευθύνες και η αδυναμία συντονισμού που ταλαιπώρησαν για άλλη μία φορά χιλιάδες πολίτες, αλλά και τα πολιτικά συμπεράσματα μετά από την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ. Το φιάσκο του χιονιά αλλά και η πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε μπαίνουν στην ατζέντα της εκπομπής «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 23:50 στο MEGA.
Στο στούντιο, ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.
Παρεμβαίνουν ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Ηλίας Μαμαλάκης.
Στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» μιλούν επίσης:
Ο καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Χρήστος Ζερεφός, ο οποίος εξηγεί τι φέρνει στην Ελλάδα η κλιματική κρίση.
Ο Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος που δίνει τις δικές του απαντήσεις στις πρόσφατες αιχμές κατά των μετεωρολόγων
Και ο Καθηγητής Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος επισημαίνει την ανάγκη εκπόνησης σχεδίων για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων.







«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:50